Bezoekersbeheer

Verwelkom bezoekers op de veiligste en meest efficiënte manier op kantoor.

Bisner Visitor Management

Veilig en contactloos inchecken van bezoekers.

Bespaar tijd en zorg voor de gezondheid van je bezoekers met snel en contactloos inchecken. Verwelkom bezoekers professioneel en veilig met Bisner Bezoekersbeheer.

Een betere manier om bezoekers te ontvangen.

Flexibele functies maken het makkelijker dan ooit om gasten te ontvangen. Met Bisner Bezoekersbeheer kun je de werkplek transformeren en je bezoekerservaring verbeteren.
Beschikbaar als stand-alone applicatie of als onderdeel van Bisner Workplace.
Action link arrow
Ontdek alle functies van Bisner Workplace

Gecentraliseerd beheer

Beheer eenvoudig bezoeken op meerdere locaties met één gecentraliseerd platform. Perfect voor zowel grote bedrijven met meerdere gebouwen als kleinere kantoren.

Registratie van gasten

Geef je team autonomie. Laat iedereen eenvoudig zijn eigen aankomende gasten en afspraken registreren zonder op kantoor te hoeven zijn.

Notificaties

Optimaliseer de productiviteit op de werkplek. Hosts ontvangen automatisch onmiddellijke meldingen wanneer hun bezoekers zijn gearriveerd en ingecheckt.

Zelfregistratie van bezoekers

Onverwachte gasten kunnen hun bezoek eenvoudig registreren en inchecken via een iPad of tablet. Na het selecteren van wie ze willen zien, wordt de relevante persoon automatisch op de hoogte gebracht.

Touchless inchecken

Laat je bezoekers inchecken met unieke QR-codes. Stroomlijn het incheckproces en verminder onnodig contact om de bezoekers en werkplek veilig te houden.

Bezoekersoverzicht

Volledig overzicht van huidige, afgelopen en komende bezoeken. Bekijk eenvoudig informatie over gasten en hosts, evenals afspraaktijden.
Vertrouwd door bedrijven wereldwijd
Laatbloeien
Erasmus Centre for Entrepreneurship
Erasmus Centre for Entrepreneurship
Browser iconBrowser iconBrowser icon
Browser icon
Bisner.com
Browser icon
Browser iconBrowser iconBrowser icon
Bisner Visitor Management
Iphone 12 - Device image overlay
Bisner Visitor Management
Stuur ons een bericht