Service Onderhoud

Maak het onderhoud van het kantoor makkelijk. Behandel en voer serviceverzoeken met vertrouwen uit.

Browser iconBrowser iconBrowser icon
Browser icon
Bisner.com
Browser icon
Browser iconBrowser iconBrowser icon
Bisner Service Maintenance
Iphone 12 - Device image overlay
Bisner Service Maintenance
Vertrouwd door werkplekken wereldwijd
Laatbloeien
Erasmus Centre for Entrepreneurship
Erasmus Centre for Entrepreneurship

Je perfecte flexibele platform.

Elke organisatie is uniek. Met flexibele functies kan Bisner Service Onderhoud worden afgestemd op je huidige en toekomstige behoeften. Beschikbaar als stand alone applicatie of als onderdeel van Bisner Workplace.

Compleet overzicht

Informatie in één oogopslag. Een volledig overzicht hebben van alle serviceverzoeken, inclusief ingediende, lopende en afgesloten verzoeken.

Zoekfilters

Vind eenvoudig specifieke serviceverzoeken met behulp van uitgebreide filteropties. bijv. datum, status, naam, type en categorie.

Meldingen

Blijf altijd op de hoogte. Ontvang een melding wanneer er nieuwe verzoeken worden ingediend en bied snel de nodige service.

Taak en aanvraagdistributie

Wijs snel verzoeken toe aan specifieke afdelingen of teamleden. Houd duidelijk bij en bekijk wie wat doet.

Opmerkingensectie en wijzigingslogboek

Reageer op serviceverzoeken om iedereen op de hoogte te houden of vraag om meer details. Verander eenvoudig de status van verzoeken en heb een duidelijk overzicht van eerdere wijzigingen.

Downloadbare rapporten

Krijg gedetailleerd inzicht en neem datagedreven beslissingen. Selecteer je informatie en download relevante rapporten. Exporteer via pdf of Excel-spreadsheet.
Browser iconBrowser iconBrowser icon
Browser icon
Bisner.com
Browser icon
Browser iconBrowser iconBrowser icon

We groeien met je mee.

Bij Bisner waarderen en ondersteunen we groei. Of je nu een groeiend bedrijf bent of verschillende locaties beheert, wij kunnen je helpen bij het ontzorgen van het service onderhoudsbeheer.

Met Bisner Service Onderhoud beheer je eenvoudig alles met één geïntegreerd platform. Ons platform kan worden afgestemd op elk van je individuele werkplekken, maar ook op grotere schaal.
Action link arrow
remove link

Waarde voor iedereen.

Verbeter de productiviteit en prestaties op de werkplek met Bisner Service Onderhoud. Blijf georganiseerd en voltooi serviceverzoeken efficiënter.

Houd iedereen tevreden door werkprocedures te vereenvoudigen met onze mobiele applicatie. Laat leden eenvoudig serviceverzoeken indienen vanuit de palm van hun hand.
Action link arrow
remove link

Volledig maatwerk

Aangepast aan jou. Wijzig eenvoudig aanvraagformulieren en invoervelden. Creëer specifieke categorieën, statussen en aanvraagtypes.

Afbeeldingen

Krijg een beter beeld van de situatie. Sta toe dat afbeeldingen worden toegevoegd aan serviceverzoeken.

QR-codes

Rapporteer problemen nog sneller. Gebruik QR-codes en wijs ze toe aan specifieke apparaten. Scan gewoon wanneer onderhoud nodig is.

Openbare of privé-instellingen

Beheer de privacy-instellingen van verzoeken. Schakel openbare weergave in om te voorkomen dat hetzelfde probleem twee keer wordt gemeld.
Stuur ons een bericht