Vergaderruimte Display.

Slimme en interactieve ruimte displays om je vergaderruimtes te moderniseren.

Bisner Meeting Room Display
Vertrouwd door werkplekken wereldwijd
Laatbloeien
Erasmus Centre for Entrepreneurship
Erasmus Centre for Entrepreneurship

Haal het meeste uit je vergaderruimtes.

Verbeter je ruimte efficiënt en kantoorervaring door het gebruik van vergaderruimtes te optimaliseren. Met flexibele opstelling en maatwerk is Bisner Vergaderruimte Display perfect voor elk type werkplek. Geschikt voor zowel kleinere kantoren als werkplekken met meerdere gebouwen en locaties.

Real-time ruimtebeschikbaarheid

Voorkom onderbrekingen van vergaderingen. De kleur van de displays verandert afhankelijk van de beschikbaarheid van de ruimte en geeft eenvoudig aan of het bezet of vrij is.

Bijgewerkte ruimteagenda en resterende tijd

Bekijk de resterende vergadertijd en alle komende reservering via het display. Boekingen worden gelijk bijgewerkt en worden gesynchroniseerd met web- en mobiele boekingen.

Vergaderruimtes reserveren

Boeking eenvoudig gemaakt. Reserveer rechstreeks vanuit de vergaderruimte display.

Vergadering inchecken en annuleren

Voorkom spookmeetings. Schakel check-ins en automatische annulering in om de beschikbaarheid van de ruimte te garanderen in geval van no-show.

Beëindig reserveringen

Maak ruimtes vrij en zorg voor optimalisatie van de werkruimte. Laat leden hun reserveringen beëindigen als vergaderingen eerder aflopen dan gepland.

Reserveringen verlengen

Heb volledige controle over je vergadering. Verleng je reservering eenvoudig met een klik op de display, als de planning dit toelaat.

Integreert naadloos met je favoriete tools.

Flexibel. Makkelijk. Slim. Bisner Vergaderruimte Display verbindt met de tools die je al gebruikt om de meest naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden.
Action link arrow
Remove link
Temp image 2
Stuur ons een bericht