Nieuwsberichten.

Blijf verbonden. Deel direct nieuws en informatie met je hele community.

Browser iconBrowser iconBrowser icon
Browser icon
Bisner.com
Browser icon
Browser iconBrowser iconBrowser icon
Bisner Newsfeed
Iphone 12 - Device image overlay
Bisner Newsfeed
Vertrouwd door communities wereldwijd
Laatbloeien
Erasmus Centre for Entrepreneurship
Erasmus Centre for Entrepreneurship

Betrek je community.

Stimuleer de betrokkenheid van de community en blijf verbonden met één gebruiksvriendelijke applicatie. Met Bisner Nieuwsberichten kan je iedereen makkelijk op de hoogte houden, je leden met elkaar laten communiceren en waardevolle relaties opbouwen.

Posts

Deel met en leer van je hele community. Deel snel berichten, links, bestanden, afbeeldingen en video's op je algemene nieuwsfeed.

Push notificaties

Zorg ervoor dat leden op de hoogte blijven en nooit belangrijke informatie missen met push notificaties.

Likes en comments

Laat je community vol vertrouwen met elkaar in contact komen. Met de mogelijkheid om te liken en comments, kunnen leden intuïtief reageren op berichten en hun mening delen.

Volg posts

Laat leden interessante berichten volgen om op de hoogte te blijven van reacties en activiteiten op de berichten.

Leden taggen

Maak het mogelijk om leden te vermelden of te taggen in je post om zo voor meer interactie en betrokkenheid te zorgen door specifieke leden.

Pin posts

Zorg ervoor dat leden altijd eerst de belangrijkste informatie zien. Zet berichten eenvoudig bovenaan de nieuwsfeed vast.

Gepersonaliseerd voor iedereen.

Focus op wat belangrijk is. Houd je community betrokken en zorg ervoor dat ze de meest relevante posts en informatie krijgen. Laat leden hun nieuwsfeed personaliseren, op basis van hun interesses en aangesloten groepen.
Action link arrow
Ontdek Groepen
Iphone 12 - Device image overlay
Bisner Newsfeed

Meet de betrokkenheid van je community.

Meet eenvoudig en leer meer over de betrokkenheid van je leden, individuele groepen en de algehele community. Gebruik inzichten om je community verder te verbeteren en te laten groeien.
Action link arrow
can remove

Aantal berichten en likes

Meet je datagegevens. Bekijk het aantal gedeelde berichten en het aantal likes dat binnen een bepaalde periode is gegeven.

Inzicht in Groepen

Krijg inzicht in hoe groepen presteren en wat je leden belangrijk en interessant vinden. Bekijk eenvoudig het aantal berichten, leden, likes en reacties van specifieke groepen.

Betrokkenheid van leden

Ontdek het activiteitsniveau en de betrokkenheid van je leden. Bekijk je best presterende leden op basis van hun aantal likes, reacties en berichten.

Overzicht van community betrokkenheid

Ontdek hoe de betrokkenheid van je community in de loop van de tijd is ontwikkeld en veranderd. Vergelijk betrokkenheidsgegevens uit verschillende tijdsperioden.
Stuur ons een bericht