De perfecte oplossing voor een krachtige community.


Maak samenwerking mogelijk met Bisner Community. Ontdek onze alles-in-één community-oplossing.

Perfect voor je coworking-space.

Bied je leden extra waarde met een online communityplatform. Bisner Community is perfect om groei te ondersteunen en je coworking-space naar een hoger niveau te brengen.

Faciliteer eenvoudig netwerken, samenwerken en leren met één flexibel en slim platform. Laat je leden altijd met de juiste mensen vinden, verbinden en communiceren.
Action link arrow
Lees verder hoe coworking-spaces Bisner gebruiken
Bisner Community
Iphone 12 - Device image overlay
Bisner Newsfeed

Voor meer verbonden werkplekken.

Creëer een betere werkcultuur, met meer betrokken en verbonden medewerkers. Maak samenwerkingen mogelijk en help je team vertrouwen op te bouwen en waardevolle relaties op te bouwen.

Met Bisner Community kunt je de flexibiliteit en productiviteit van je werkplek verhogen. Faciliteer eenvoudig efficiënte communicatie, terwijl je een gecentraliseerd platform hebt voor al je middelen en informatie.
Action link arrow
Ontdek Bisner Community

Stimuleer samenwerkingen en kennisdeling.

Met Groepen en Bestandsbeheer maakt Bisner Community sterke samenwerkingen en het efficiënt delen van bestanden mogelijk te maken.
Browser iconBrowser iconBrowser icon
Browser icon
Bisner.com
Browser icon
Browser iconBrowser iconBrowser icon
Groups index

Community voor betere business clubs.

Met Bisner Community kun je het succes van je businessclub verbeteren door een geweldige ledenervaring te bieden.

Maak professionele connecties en waardevolle zakelijke relaties mogelijk. Bied leden een gecentraliseerd platform om eenvoudig te communiceren en hun netwerk te verbreden.
Action link arrow
remove link
Bisner Community

Perfect voor elk type community.

Of je nu je team wilt verbinden met elkaar of een coworking-community wilt opbouwen, Bisner Community kan je helpen. Flexibele functies en instellingen zorgen voor een volledig op maat gemaakte oplossing die past bij je veranderende behoeften.

Aanpasbare configuraties

Schakel de gewenste functies in en configureer je platform volgens de behoeften van je community.

Whitelabel mobiele app

Je eigen volledig branded applicatie. Toegankelijk voor je hele community via hun favoriete App store.

Community ervaring

Bouw een sterke relatie op tussen je merk en community. Geef je merkimago een boost en ontwikkel positieve merkassociaties.

Machtigingen en rollen

Heb volledige controle over je communityplatform met rollen en machtigingsinstellingen. Beheer eenvoudig wat leden kunnen zien en doen.

Push notificaties

Zorg ervoor dat iedereen verbonden en up-to-date blijft. Met push notificaties mist je community nooit belangrijke informatie of activiteiten.

Groei ondersteunen

Breid je community internationaal uit en laat je ledenbestand onmiddellijk groeien. Sta nieuwe leden toe om makkelijk lid te worden van de community.
Stuur ons een bericht